Regulamente oficiale campanii
Am dat startul Campaniei Purina Suine 2017!

În perioada 17 iulie – 17 decembrie 2017, vă invităm să vizitați magazinele Purina sau magazinele partenere, pentru a beneficia de promoția “22 kg la preț de 20 kg” pentru toată gama de produse Purina pentru suine ambalată la 20 kg, dar și de prețuri promoționale la aceeași gamă de produse ambalată la 5 kg și 40 kg. Produsele au un nou termen de valabilitate de 120 zile, dar și rețete optimizate care au la bază cunoștințele Sistemului Nutrițional Cargill, special create pentru animalele din gospodăria dumneavoastră.

AGRARIA 2017, un nou succes Purina

Anul acesta, Cargill Nutriție Animală a participat între 6 și 9 aprilie la cea de a 23-a ediție a Târgului AGRARIA, din localitatea Jucu, județul Cluj - eveniment ce se adresează fermierilor din zona Transilvaniei.

Nu pierde Campania UNI pentru puii de carne și curci!

În perioada 6 februarie – 31 iulie 2017, vă invităm să vizitați magazinele Purina sau magazinele partenere, pentru a beneficia de furaje și concentrate Purina UNI, la prețuri promoționale, special create pentru puii de carne și curcile din gospodăria dumneavoastră!

Campania Purina pentru ovine 2017

"Fermierul mulțumit furaje Purina pentru ovine a folosit!"

În perioada 03 ianuarie – 30 aprilie 2017, vă invităm să vizitați magazinele Purina, pentru a beneficia de furaje și concentrate Purina pentru ovine, la prețuri promoționale, special create pentru oile și mieii din gospodăria dumneavoastră!

 

Incarca mai mult