Pentru crescătorii care vor cea mai bună nutriție animală, Purina înglobează expertiza obținută la nivel mondial, în soluții locale.

Cargill Nutriție Animală deține 2 centre tehnologice mondiale de cercetare și dezvoltare și 14 centre de aplicare tehnologică la nivel mondial, efectuând aproximativ 200 de teste pe an de aplicare a tehnologiei Cargill în condiții locale, pentru a garanta că soluțiile noastre răspund cerințelor clienților.

Purina utilizează Sistemul Nutrițional Cargill, cel mai avansat și precis sistem nutrițional din lume, pentru a concepe produse adaptate condițiilor și cerințelor locale.

Standardele noastre de siguranță a furajului sunt mult mai stricte decât media din industrie.

Veți avea mai mult succes cu Purina, deoarece noi vă facem legătura cu cea mai bună nutriție animală pe care lumea o poate oferi!

Centre de inovație

Laboratoarele de cercetare Cargill Nutriţie Animală şi tehnologiile sale inovative (ex.REVEAL®) sunt prezente în întreaga lume, fapt care ne ajută să furnizăm soluţii exacte şi rapide clienţilor noştri. Centrul de Cercetare Elk River (Minneapolis, SUA) este cel mai important centru de inovaţie, care coordonează întreaga activitate a reţelei mondiale de cercetare şi desfăşoară programe ştiinţifice în colaborare cu cu cele mai renumite universităţi din lume.

Servicii de consultanță pentru ferme

Specialiştii noştri dezvoltă soluţii care contribuie la prosperitatea clienţilor noştri. De asemenea, ei oferă soluţii optime pentru managementul fermelor, productivitate eficientă şi rezultate financiare. Specialiştii noştri dispun de programe de înaltă tehnologie și creează reţete furajere în funcţie de condiţiile specifice din fermă (genetica animalului, starea de sănătate, disponibilitatea și calitatea furajului din fermă) şi de nivelul de producţie dorit (calitatea și cantitatea de lapte, sporul zilnic, calitatea cărnii).

Garanţia calităţii

Asigurarea calităţii este un aspect important pentru divizia de nutriţie animală a companiei Cargill. Pentru a garanta standardele noastre ridicate în România, Cargill Nutriţie Animală SRL este acreditată cu HACCP Codex Alimentarius – Analiza pericolelor şi Punctelor Critice de Control (HACCP) Sistem şi linii directoare pentru aplicare Annex to CAC/RCP-1-1969, Rev.4 (2003). Această certificare este o garanţie a controlului strict și permanent pentru protecţia sănătăţii consumatorilor noştri.